La Jungla
Lluís Homar, a 'Col·lapse' de TV3
Foto: Lluís Homar, a 'Col·lapse' de TV3 | TV3
Televisió

Lluís Homar es trenca a TV3 parlant del càncer del seu fill: "Va ser una sacsejada"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Lluís Homar, a 'Col·lapse' de TV3
Foto: Lluís Homar, a 'Col·lapse' de TV3 | TV3

Lluís Homar ha mostrat la seva cara més emotiva aquest cap de setmana a TV3. En una entrevista a Col·lapse amb Ricard Ustrell, l'actor de Barcelona ha parlat dels clàssics, religió, referents, la seva trajectòria... i ha fet emmudir el públic quan ha recordat el càncer que va patir fa pocs anys el seu fill gran.

Què en sabem? Ustrell demanava a Homar una valoració del 2017, una pregunta en clau política que l'artista ha respost de forma inesperada: "Per mi, aquell any és el càncer del meu fill". Amb 23 anys, l'Isaac ha superat la malaltia i està donat d'alta; però el diagnòstic quan encara era un adolescent va ser un cop molt dur per la família.

Què diu Lluís Homar?

  • "Hi ha un abans i un després de la malaltia de l'Isaac".
  • "Amb la feina he pogut suplir les dificultats, però no hi ha res que sigui més important que la vida".
  • "Moments així et fan viure una sacsejada".
  • "Una situació així amb un fill et posa automàticament en situació i et fa donar valor a les coses que realment en tenen".

A més, Homar s'ha emocionat quan ha parlat de les "moltes hores d'incertesa" al costat del seu fill durant l'estiu que va ser diagnosticat, i ha recordat amb la veu entretallada que "les nits a l'hospital amb l'Isaac" ha estat "un dels moments més macos" de la seva vida per tot el temps que van poder compartir junts.

En detall: Un relat colpidor de la malaltia del fill, que ha fet que Homar no pogués contenir el plor. "Perdó", ha demanat als espectadors, amb llàgrimes als ulls, cada vegada que s'havia d'aturar per agafar aire i continuar parlant.

 

Categoria: La Jungla